top of page

Hol vásárolj thai alapanyagokat Magyarországon?

Updated: Jul 1, 2023


Nagyon sokan szeretjük a thai ételeket és különleges fogásokat, ám sokaknak problémát okoz az alapanyagok beszerzése.


Ebben a rövid összefoglaló cikkben most megírom Nektek, hogy hol tudjátok megvásárolni 1-1 thai fogáshoz a hozzáválókat.


Ár-érték arányban a legjobb:

Úgy gondolom ár-érték arányban a legjobb választás az alapanyagok beszerzésére, nem más, mint a Sárkány Center, ahol sok és különböző élelmiszer bevásárlására van lehetőség, egészen kedvező áron.

Sokaknak talán nehezebb lehet megközelíteni a bevásárlóközpontot, ám hétvégén is nyitva van, de akár egybeköthetjük más termékek beszerzésével és így talán még egy kellemes program is lehet belőle.


Ahol a legnagyobb a választék:

Ahol a legnagyobb a választák, az a talán sokak által ismert Duna Panda, amely egy hatalmas ázsiai szupermarket.

Itt is szintén van lehetőségünk hétvégi bevásárlásra, természetesen nem csak ételek tekintetében, hanem legyenek azok akár tisztítószerek és egyéb háztartási termékek.

Az thai alapanyagokat illetően itt találtam a legtöbb verziót, rágcsálnivalók, édességek, fűszerek és fagyasztott termékek tekintetében.

Ellenben, egyben itt is a legdrágább ezeknek a beszerzése, de talán ha nagy mennyiségben bevásárolunk, akkor meg is érheti!


A legkényelmesebb:

A legkényelmesebb számomra egyértelműen a Thai Piac, hiszen itt lehetőségünk van online megrendelésre és kiszállításra.

A weboldalon megtalálhatunk tipikus thai alapanyagokat, fűszereket, édességeket, konzerveket és instant termékeket is, nem mellesleg kedvező áron.


Egyéb üzletek és szupermarketek, ahol van lehetőség ázsiai alapanyagok beszerzésére:

  • Sárkány Center

  • Taste the World

  • Vinkin Diszkont

  • sokszor már a Lidl-ben, a Tescoban és más nagy üzletláncokban is meg lehet találni alapvető thai élelmiszereket és hozzávalókat (szószok, porok, stb.)

  • a hozzánk legközelebb eső bármelyik egyszerű kínai és ázsiai boltban


A fotók mind sajátok és az üzletvezetők engedélyével készültek. Az árváltozásért se ők, se én nem vállalunk felelősséget.


122 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page