top of page
Cooking 01.jpeg

Thai főzőtanfolyam Chiang Maiban

Ha Te is imádod a thai ételeket és szeretnéd megtanulni elkészíteni azokat, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni egy igazi autentikus főzőtanfolyamra.

A főzőiskola Akha hegyi törzsek lakói által üzemeltetett és nem mellesleg többszörösen díjnyertes.

  • Line
  • Whatsapp

Miért jó ellátogatni egy thai főzőtanfolyamra?

A thai főzőtanfolyamokon való részvétel Chiang Maiban kiváló lehetőség arra, hogy mélyebben megismerkedjünk a thai kultúrával és gasztronómiával. Chiang Mai a thai konyha egyik központja, ahol a helyi piacok friss alapanyagokban bővelkednek, és az ételkészítés hagyományait büszkén őrzik. A főzőtanfolyamok során nemcsak a legnépszerűbb thai ételek, mint a Pad Thai, a Tom Yum leves vagy a zöld curry elkészítését sajátíthatjuk el, de betekintést nyerünk azok alapanyagainak kiválasztásába, a fűszerezési technikákba és az ételek tálalásába is. Az ilyen tanfolyamok gyakran magukban foglalják a helyi piacok látogatását, ahol közvetlenül a kereskedőktől vásárolhatunk, így még autentikusabbá téve a főzési élményt. Részvételükkel nem csupán új készségeket sajátítunk el, hanem ízletes és egészséges ételek elkészítésére is képessé válunk, miközben felejthetetlen emlékeket gyűjtünk Thaiföld szívében.

Hogyan veheted igénybe?

Írj nekem egy e-mail az info@lillawadee.com címre, amelyben kitérsz arra, hogy, mely dátumokon és hány főre érdekelne a program.

Ezt követően 1-2 napon belül fogsz tőlem kapni egy válasz e-mailt, mely tartalmazza a további részleteket és fontos tudnivalókat.

A programot lefoglalni nálam tudod, nekem is utalod a díjat, én pedig mindent leszervezek a szolgáltatóval. Természetesen, a program előtt és alatt is mindig fordulhattok hozzám.

Programlehetőségek:

Reggeli, vagy esti főzőtanfolyam:

 

Reggeli főzőtanfolyam:

A taxi 8:30 és 9:00 óra között vesz fel Benneteket a hotelben, a főzőtanfolyam pedig 9:00-15:00-ig tart. 

Esti főzőtanfolyam: 

A taxi 16:30-17:00 óra között vesz fel Benneteket a hotelben, a főzőtanfolyam pedig 17:00-21:00-ig tart.

Mit tartalmaz?

Transzfer oda-vissza (Hotelből/hotelbe, abban az esetben, ha a hotel az Óváros 3 km-es körzetében helyezkedik el. Amennyiben nem, akkor a megadott találkozási ponthoz kell eljutni.)

Helyi piac meglátogatása.

Saját menü kiválasztása.

Angol nyelvű szakács részvétele.

Ár: 
Reggeli főzőtanfolyam: 1.200 baht/fő
Esti főztanfolyam: 1.100 baht/fő

Helyi piac meglátogatása (főzőtanfolyam nélkül)

 

Ezen a 4 órás délelőtti programon a résztvevőket reggel 7:00-7:30 között fogják felvenni a hotelben, vagy a találkozási ponton és a befejezés várhatóan 12 órakor várható.

Mit tartalmaz?

Transzfer oda-vissza (Hotelből/hotelbe, abban az esetben, ha a hotel az Óváros 3 km-es körzetében helyezkednek el. Amennyiben nem, akkor a megadott találkozási ponthoz kell eljutni.)

Helyi piacon való fűszerek és alapanyagok bemutatása.

Tradicionális thai reggeli.

Ár: 1.100 baht/fő

Lemondás:

A programot legkésőbb 72 órával a program kezdete előtt tudod lemondani (thaiföldi idő szerint).

bottom of page