top of page

1 napos Kanchanaburi túra - Tigris templom és Óriás fa kirándulás

A kirándulás tartalmazza:

Taxi szolgáltatás 1 napos kirándulásra 

LINE applikáción való folyamatos kapcsolattartás (már megrendelt szolgáltatás és kifizetett tanácsadói munkadíj esetén)

A kirándulás nem tartalmazza:

Belépők ára

Étkezések/kávézások ára 

Thai idegenvezetés (igény szerint megrendelhető)

Magyar asszisztencia/kíséret

(igény szerint megrendelhető)

LINE applikáció letöltése:

Google Play Áruház
App Store

Program:

A kirándulás a kora reggeli órákban kezdődik, hiszen ekkor vesz fel Titeket a sofőr a hotelben. Ennek ellenére még lesz időtök picit pihenni és relaxálni a taxiban, hiszen egy pár óra alatt fogtok csak megérkezni az első helyszínre.

Amennyiben, szeretnétek igénybevenni thai (angolul beszélő) idegenvezetőt és magyar kíséretet is, akkor ezt kérjük előre jelezzétek nekünk.

Tigris templom

A Tigris Templom, avagy a Tiger Cave Temple (Wat Tham Sua) talán sokatok számára ismerős lehet, hiszen az Ázsia expressz első évadjának egyik epizódját is itt forgatták a helyszínen.

A templom hatalmas és gyönyörű, a kilátásról nem is beszélve, hiszen az egyik oldalán rizsföldeket láthatunk, míg a másikon a híres Maeklong folyót.

A helyszínre mindenképpen érdemes ellátogatni, hiszen itt található Kanchanaburi legnagyobb Buddha szobra.

Pihenés a templomra néző kávézók egyikében

A hosszú taxiút után és a forróságban való séta következtében, biztosan jól fog esni Nektek egy finom fogás, vagy egy kis sütemény és kávé kombója. 

Így ellátogattok ezen kávézók egyikébe, ahol kedvetekre megpihenhettek és élvezhetitek a csodás kilátást.

Óriás fa

A pihenés után el fogtok látogatni a több, mint 100 éves Óriás fához, mely igazán különleges élményt nyújt méreteit látva.

Kirándulásotok ezután végetér és elindulhattok visszafelé a szállásra, vagy ellátogathattok a híres hídhoz a Kwai folyónál. 

Amennyiben ezt is bele szeretnétek venni a túrába, kérlek jelezzétek számomra a megrendelés során!

Tigris Templom Kanchanaburi
Kanchanaburi kávézó
Giant Rainpod Tree Kanchanaburi

Mivel rugalmasak vagyunk, így szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy van lehetőségetek más programok összeállítására is, viszont ezt kérjük jelezzétek időben számunkra!

Tanácsadói munkadíj

A tanácsadói munkadíj a taxi ára után számolódik, melynek értéke 10-14% között ingadozik. 

A taxi ára mindig frissen kerül lekérdezésre és a tanácsadói munkadíj az aznapi középárfolyamhoz igazodik (thai bahtról forintva átszámítva).

A tanácsadói munkadíj tartalmazza a LINE applikáción való folyamatos kapcsolattartást utazásotok során.

Példa: egy 45.000 Ft-os (4.500 baht) taxirendelés esetén 6.300 Ft-os (630 baht) tanácsadói munkdíjat fizettek nekem (14%-os tanácsadói munkadíj esetén és 10 Ft-os thai baht árfolyammal számolva).

Thai idegenvezetés és magyar kíséret esetén más díjakkal számolunk. Az alábbi szolgáltatások a Lillawadee Co. Ltd. TAT turisztikai engedéllyel rendelkező cég tevékenysége alá tartoznak.

14%

1 db kirándulás esetén, a kirándulás teljes árának 14%-a kerül felszámolásra, mint munkadíj. 

12%

2 db kirándulás esetén, a kirándulás teljes árának 12%-a kerül felszámolásra, mint munkadíj. 

10%

3 db kirándulás esetén, a kirándulás teljes árának 10%-a kerül felszámolásra, mint munkadíj. 

TAXI MEGRENDELÉSE

Ha meg szeretnéd rendelni ezt a szolgáltatást töltsd ki a "Kirándulások" oldal alján található űrlapot ide kattintva, vagy írj egy üzenetet az info@lillawadee.com e-mail címre.

TAXI LEMONDÁSA

Amennyiben lemondanád a kirándulást, ezt kérlek tedd meg 72 órával korábban a taxi szolgáltatóval létrehozott LINE csoportban (a sofőr és az idegenvezető igényeinek megfelelően), vagy amennyiben a csoport még nem lett létrehozva, akkor az info@lillawadee.com e-mail címen. A depositot csakis ebben az esetben tudjuk visszatéríteni.

Amennyiben csakis online assziszenciát vennél igénybe a megrendelt kiránduláshoz, akkor kérlek lemondás esetén értesíts bennünket 7 nappal korábban.

A tanácsadói munkadíj nem visszatérítendő.

bottom of page