top of page

1 napos Bangkok - Maeklong Vonat Piac, Úszópiac és Kwai folyó túra

A kirándulás tartalmazza:

Taxi szolgáltatás 1 napos kirándulásra 

LINE applikáción való folyamatos kapcsolattartás (már megrendelt szolgáltatás és kifizetett tanácsadói munkadíj esetén)

A kirándulás nem tartalmazza:

Belépők ára

Étkezések/kávézások ára 

Thai idegenvezetés (igény szerint megrendelhető)

Magyar asszisztencia/kíséret

 (igény szerint megrendelhető)

LINE applikáció letöltése:

Google Play Áruház
App Store

Program:

Korai indulással fogjátok kezdeni a napot, hiszen hosszú lesz. Reggel 6 óra körül fog értetek menni a taxis, majd  elindultok a Maeklong Vonat Piachoz. 

Amennyiben, szeretnétek igénybevenni thai (angolul beszélő) idegenvezetőt és magyar kíséretet is, akkor ezt kérjük előre jelezzétek nekünk.

Maeklong Railway Market

A Maeklong Railway Market egy igazi tradicionális thai piac, ám különlegessége abban rejlik, hogy a piacot vasúti sínekre építették. 

A kirándulás alatt nagyon egyedi élményben lehet részetek, hiszen láthatjátok a helyi árusok sietős pakolását amikor meghallják a vonat dudálását. 

Maeklong Vonat Piac

Damnoen Saduak Úszópiac

A Maeklong Railway Market különleges élménye után, továbbindultok túrátok következő megállójára, mely nem más, mint a leghíresebb úszópiac, a Damnoen Saduak Floating Market.

Itt egyedileg is bérelhettek hajót (ez valószínűleg 4-5000 baht körüli összeg is lehet), vagy közösen beülhettek más turistákkal, ezzel megosztva a magas költségeket. Természetesen, itt a sofőr mindenben segítséget nyújt. 

A hajókázás során egyedi portékákat vásárolhattok, finom ételeket és italokat kóstolhattok, illetve programokon is résztvehettek, mint templom-, kókuszfarm-, vagy krokodilfarm  látogatás.

Kwai folyó

Kirándulásotok utolsó állomása a híres híd a Kwai folyón.

A híd történelmi háttere sajnos nem igazán vidám, ezt talán sokan láthattátok az erről készült filmben is. 

Ennek ellenére javaslom mindenkinek a meglátogatását, nem csak a történelem kedvelőinek.

Damnoen Saduak Úszópiac
Kwai folyó

Ez a túra az esti órákban ér véget, szóval késő esti visszaérkezésre kell számítani a hotelbe.

Mivel rugalmasak vagyunk, így szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy van lehetőségetek más programok összeállítására is, viszont ezt kérjük jelezzétek időben számunkra!

Tanácsadói munkadíj

A tanácsadói munkadíj a taxi ára után számolódik, melynek értéke 10-14% között ingadozik. 

A taxi ára mindig frissen kerül lekérdezésre és a tanácsadói munkadíj az aznapi középárfolyamhoz igazodik (thai bahtról forintva átszámítva).

A tanácsadói munkadíj tartalmazza a LINE applikáción való folyamatos kapcsolattartást utazásotok során.

Példa: egy 45.000 Ft-os (4.500 baht) taxirendelés esetén 6.300 Ft-os (630 baht) tanácsadói munkdíjat fizettek nekem (14%-os tanácsadói munkadíj esetén és 10 Ft-os thai baht árfolyammal számolva).

Thai idegenvezetés és magyar kíséret esetén más díjakkal számolunk. Az alábbi szolgáltatások a Lillawadee Co. Ltd. TAT turisztikai engedéllyel rendelkező cég tevékenysége alá tartoznak.

14%

1 db kirándulás esetén, a kirándulás teljes árának 14%-a kerül felszámolásra, mint munkadíj. 

12%

2 db kirándulás esetén, a kirándulás teljes árának 12%-a kerül felszámolásra, mint munkadíj. 

10%

3 db kirándulás esetén, a kirándulás teljes árának 10%-a kerül felszámolásra, mint munkadíj. 

TAXI MEGRENDELÉSE

Ha meg szeretnéd rendelni ezt a szolgáltatást töltsd ki a "Kirándulások" oldal alján található űrlapot ide kattintva, vagy írj egy üzenetet az info@lillawadee.com e-mail címre.

TAXI LEMONDÁSA

Amennyiben lemondanád a kirándulást, ezt kérlek tedd meg 72 órával korábban a taxi szolgáltatóval létrehozott LINE csoportban (a sofőr és az idegenvezető igényeinek megfelelően), vagy amennyiben a csoport még nem lett létrehozva, akkor az info@lillawadee.com e-mail címen. A depositot csakis ebben az esetben tudjuk visszatéríteni.

Amennyiben csakis online assziszenciát vennél igénybe a megrendelt kiránduláshoz, akkor kérlek lemondás esetén értesíts bennünket 7 nappal korábban.

A tanácsadói munkadíj nem visszatérítendő.

bottom of page