top of page

PATTAYA KIRÁNDULÁSOK

Ha nem szeretnétek repülni az országon belül és Pattaya városába, illetve környékére kirándulnátok, akkor a listában megtalálhatjátok a leghíresebb látnivalókat. A város és környéke Bangkokból is könnyen megközelíthető akár 1, vagy pár napos kirándulások erejéig is.
Természetesen, transzferekben (Rayong, Chnathaburi, Koh Samet, Koh Chang és környező szigetek) és más programokban is a rendelkezésetekre állunk.

TAXI/KIRÁNDULÁS MEGRENDELÉSE

Ha meg szeretnéd rendelni bármelyik taxit/kirándulást töltsd ki a "Kirándulások" oldal alján található űrlapot ide kattintva, vagy írj egy üzenetet az info@lillawadee.com e-mail címre.

TAXI/KIRÁNDULÁS LEMONDÁSA

Amennyiben lemondanád a kirándulást, ezt kérlek tedd meg 72 órával korábban a taxi szolgáltatóval létrehozott LINE csoportban (a sofőr és az idegenvezető igényeinek megfelelően), vagy amennyiben a csoport még nem lett létrehozva, akkor az info@lillawadee.com e-mail címen. A depositot csakis ebben az esetben tudjuk visszatéríteni.

Amennyiben csakis online assziszenciát vennél igénybe a megrendelt kiránduláshoz, akkor kérlek lemondás esetén értesíts bennünket 7 nappal korábban.

A tanácsadói munkadíj nem visszatérítendő.

bottom of page