top of page

1 napos Bangkok túra - Khlong Suan 100 éves piac

A kirándulás tartalmazza:

Taxi szolgáltatás 1 napos kirándulásra 

LINE applikáción való folyamatos kapcsolattartás (már megrendelt szolgáltatás és kifizetett tanácsadói munkadíj esetén)

A kirándulás nem tartalmazza:

Belépők ára

Étkezések/kávézások ára 

Thai idegenvezetés (igény szerint megrendelhető)

Magyar asszisztencia/kíséret

(igény szerint megrendelhető)

LINE applikáció letöltése:

Google Play Áruház
App Store

Program:

Kényelmes indulással kezdhetitek a napot, hiszen ide nem kell időre odaérni. A program fél napos kirándulásnak tökéletes, így ha kedvetek és időtök lesz más programra a piac után, akkor természetesen össze tudjuk Nektek állítani ezeket.

Amennyiben, szeretnétek igénybevenni thai (angolul beszélő) idegenvezetőt és magyar kíséretet is, akkor ezt kérjük előre jelezzétek nekünk.

A piac

A piac nem csak turista látványosság, hanem egyben egy élő múzeum is. Ellenben, többnyire kevés turista látogatja a helyszínt, hiszen kivülesik Bangkoktól. Szerencsére taxival pikk-pakk ott lehet lenni és már el is merülhettek a tipikus thai tradicionális piac hangulatában.

100 éves piac bejárat

Mit tudsz itt csinálni?

  • A helyszínen lesz lehetőségetek új termékek, szuvenírek vásárlására, de megtekinthettek egy teljesen retró szekciót is, ahol tipikus régi thai termékeket mutatnak be (sampon, kekszek, antik tárgyak, vagy akár jó pár éves alkoholos italok).

  • Mindenképpen érdemes lehet ellátogatni Mr. Lee kávézójába is aki a híres O-Liang kávé létrehozója.

  • Tipikus thai ételeket, italokat és édességeket kóstolhattok meg autentikus hangulatban.

A nap kellemes befejezése

Természetesen, a piacról egyenesen mehettek vissza a szálláshelyre, de ha szeretnétek további programokat beiktatni, akkor hétvége esetén ellátogathattok a Chatuchak piacra, vagy bármelyik nap valamelyik jó kis plázába, mint az MBK vagy a Platinum Fashion Mall.

Aki pedig egy csodálatos naplementével zárná a napot, az meglátogathatja a fantasztikus Wat Saket templomot is.

100 éves piac Bangkok
Bangkoki látkép thai zászlóval

Mivel rugalmasak vagyunk, így szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy van lehetőségetek más programok összeállítására is, viszont ezt kérjük jelezzétek időben számunkra!

Tanácsadói munkadíj

A tanácsadói munkadíj a taxi ára után számolódik, melynek értéke 10-14% között ingadozik. 

A taxi ára mindig frissen kerül lekérdezésre és a tanácsadói munkadíj az aznapi középárfolyamhoz igazodik (thai bahtról forintva átszámítva).

A tanácsadói munkadíj tartalmazza a LINE applikáción való folyamatos kapcsolattartást utazásotok során.

Példa: egy 45.000 Ft-os (4.500 baht) taxirendelés esetén 6.300 Ft-os (630 baht) tanácsadói munkdíjat fizettek nekem (14%-os tanácsadói munkadíj esetén és 10 Ft-os thai baht árfolyammal számolva).

Thai idegenvezetés és magyar kíséret esetén más díjakkal számolunk. Az alábbi szolgáltatások a Lillawadee Co. Ltd. TAT turisztikai engedéllyel rendelkező cég tevékenysége alá tartoznak.

14%

1 db kirándulás esetén, a kirándulás teljes árának 14%-a kerül felszámolásra, mint munkadíj. 

12%

2 db kirándulás esetén, a kirándulás teljes árának 12%-a kerül felszámolásra, mint munkadíj. 

10%

3 db kirándulás esetén, a kirándulás teljes árának 10%-a kerül felszámolásra, mint munkadíj. 

TAXI MEGRENDELÉSE

Ha meg szeretnéd rendelni ezt a szolgáltatást töltsd ki a "Kirándulások" oldal alján található űrlapot ide kattintva, vagy írj egy üzenetet az info@lillawadee.com e-mail címre.

TAXI LEMONDÁSA

Amennyiben lemondanád a kirándulást, ezt kérlek tedd meg 72 órával korábban a taxi szolgáltatóval létrehozott LINE csoportban (a sofőr és az idegenvezető igényeinek megfelelően), vagy amennyiben a csoport még nem lett létrehozva, akkor az info@lillawadee.com e-mail címen. A depositot csakis ebben az esetben tudjuk visszatéríteni.

Amennyiben csakis online assziszenciát vennél igénybe a megrendelt kiránduláshoz, akkor kérlek lemondás esetén értesíts bennünket 7 nappal korábban.

A tanácsadói munkadíj nem visszatérítendő.

bottom of page