top of page

1 napos Erawan Múzeum és Samut Prakan Ősi város túra

A kirándulás tartalmazza:

Taxi szolgáltatás 1 napos kirándulásra 

LINE applikáción való folyamatos kapcsolattartás (már megrendelt szolgáltatás és kifizetett tanácsadói munkadíj esetén)

A kirándulás nem tartalmazza:

Belépők ára

Étkezések/kávézások ára 

Thai idegenvezetés (igény szerint megrendelhető)

Magyar asszisztencia/kíséret

(igény szerint megrendelhető)

LINE applikáció letöltése:

Google Play Áruház
App Store

Program:

A napot viszonylag korai indulással érdemes kezdeni, hogy minél előbb odaérjetek az Erawan Múzeumhoz, mely 9 órakor nyit. Majd innen folytatjátok az utat a csodálatos Samut Prakan-i Ősi városba.

Amennyiben, szeretnétek igénybevenni thai (angolul beszélő) idegenvezetőt és magyar kíséretet is, akkor ezt kérjük előre jelezzétek nekünk.

Erawan Múzeum

A fantasztikus háromfejű elefánt szobor mindenkit lenyűgöz, aki idelátogat.

A szobrot, többek között a Pattayán található Sanctuary of  Truth és az Ancient City tervezője, a thai milliomos üzletember, Lek Viriyaphan építtette. 

Az elefánt 3 emeletes belső terében régiségek és komoly értékű vallási tárgyak találhatóak.

Elefánt szobor Samut Prakan
Templom Samut Prakan

Samut Prakan - Ősi város

Az Ősi Sziám a Világ legnagyobb "szabadtéri múzeuma", amely visszarepíti az odalátogatókat a múltba. A helyszín 316 hektáros területen fekszik el, melyet szintén Lek Viriyaphant építtetett. A parkot pedig négy jelentősebb részre osztották, ugyanúgy ahogy az ország is fel van osztva. Tehát van egy északi, egy északkeleti, egy központi és egy déli régió. 

A látogatók természetesen betekintést kapnak a thaiföldi kultúrába, történelmi látnivalókba, melyet minden egyes részében felfedezhetünk.

A helyszínen több kiállítást és előadást is megtekinthetünk, legyen az akár egy tradicionális thai táncelőadás.

Mivel a park hatalmas, itt lehetőség van golfkocsi és kerékpár bérlésére is, így a melegben talán könnyebben bejárhatjuk a helyszínt.

Természetesen, itt is finom helyi fogások megkóstolására van lehetőségünk és egy igazán tartalmas napot tudunk itt eltölteni.

Samut Prakan Ősi Város
Sárkány Templom Samut Prakan

Ez a kirándulás a délutáni órákban ér végét, így későbbi visszaérkezésre kell számítani. 

Mivel rugalmasak vagyunk, így szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy van lehetőségetek más programok összeállítására is, viszont ezt kérjük jelezzétek időben számunkra!

Tanácsadói munkadíj

A tanácsadói munkadíj a taxi ára után számolódik, melynek értéke 10-14% között ingadozik. 

A taxi ára mindig frissen kerül lekérdezésre és a tanácsadói munkadíj az aznapi középárfolyamhoz igazodik (thai bahtról forintva átszámítva).

A tanácsadói munkadíj tartalmazza a LINE applikáción való folyamatos kapcsolattartást utazásotok során.

Példa: egy 45.000 Ft-os (4.500 baht) taxirendelés esetén 6.300 Ft-os (630 baht) tanácsadói munkdíjat fizettek nekem (14%-os tanácsadói munkadíj esetén és 10 Ft-os thai baht árfolyammal számolva).

Thai idegenvezetés és magyar kíséret esetén más díjakkal számolunk. Az alábbi szolgáltatások a Lillawadee Co. Ltd. TAT turisztikai engedéllyel rendelkező cég tevékenysége alá tartoznak.

14%

1 db kirándulás esetén, a kirándulás teljes árának 14%-a kerül felszámolásra, mint munkadíj. 

12%

2 db kirándulás esetén, a kirándulás teljes árának 12%-a kerül felszámolásra, mint munkadíj. 

10%

3 db kirándulás esetén, a kirándulás teljes árának 10%-a kerül felszámolásra, mint munkadíj. 

TAXI MEGRENDELÉSE

Ha meg szeretnéd rendelni ezt a szolgáltatást töltsd ki a "Kirándulások" oldal alján található űrlapot ide kattintva, vagy írj egy üzenetet az info@lillawadee.com e-mail címre.

TAXI LEMONDÁSA

Amennyiben lemondanád a kirándulást, ezt kérlek tedd meg 72 órával korábban a taxi szolgáltatóval létrehozott LINE csoportban (a sofőr és az idegenvezető igényeinek megfelelően), vagy amennyiben a csoport még nem lett létrehozva, akkor az info@lillawadee.com e-mail címen. A depositot csakis ebben az esetben tudjuk visszatéríteni.

Amennyiben csakis online assziszenciát vennél igénybe a megrendelt kiránduláshoz, akkor kérlek lemondás esetén értesíts bennünket 7 nappal korábban.

A tanácsadói munkadíj nem visszatérítendő.

bottom of page