top of page
Image by Tom Barrett

Utazásszervezés

Egy, vagy több napos kirándulások és túrák, illetve teljes több hetes utazások megszervezése, a Lillawadee Co. Ltd. Thaiföldön regisztrált TAT turisztikai engedéllyel rendelkező cég alatt.

Teljes mértékben egyedi igények alapján összeállított utazások, egyedi desztinációkkal, különleges programokkal és folyamatos magyar asszisztenciával.
 • Line
 • Whatsapp

Mire számíthattok?

 • 100%-ban egyedi igények alapján összeállított helyszínek és programok, ahol nem kell más turistákhoz alkalmazkodnotok.

 • Ti döntitek el, hogy hány napig nyaralnátok és hol, illetve mi az ami érdekel Benneteket és mi ez alapján állítjuk össze Nektek a programokat.

 • 1x1 órás videós utazási tanácsadás, komplett személyre szabott útiterv összeállítása és segítségnyújtás utazásod alatt.

 • Nincs benne rizikó, hiszen a lefoglalt szolgáltatások árát nem nekünk fizetitek, hanem az adott turisztikai szolgáltatóknak (légitársaságok, hotelek, stb.). Nekünk egyedül és kizárlólag tanácsadói díjat fizettek.

 • Minden foglalásban az elejétől a végéig segítünk (több videós konzultáción és e-mail váltáson) keresztül, majd megfelelő sztornó és utasbiztosítás igénybevételével gondoskodunk arról, hogy végképp ne legyetek kitéve váratlan helyezteknek. Segítünk az utasfelvételben és esetleges módosítások, illetve törlések esetén.

 • Az tanácsadói munkadíj végösszegéből pedig levonódik az Utazási tanácsadás és az Útiterv összeállítás díja.

Hogyan veheted igénybe?

A tanácsadói munkadíj a közösen lefoglalt szolgáltatások ára után számolódik (tehát, amelyek lefoglalásában kéritek a segítségem) – ennek mértéke 6-8% közötti összeg.

 • 1-2 fő esetén 8% kerül felszámolásra

 • 3-4 vagy több fő esetén tudok adni családi/csoportos kedvezményt, ahol már csak 6%-os tanácsadói munkadíj kerül felszámolásra

Példa: egy 480.000 Ft/fő összegű utazás esetén (induló ár 2 utazó esetén), 8%-os tanácsadói munkadíj kerül felszámolásra, melynek díja egy fő esetében 38.400 Ft, tehát két fő esetében 76.800 Ft.

A fent említett esetekben a 15.000 Ft értékű utazási tanácsadás és a 35.000 Ft értékű útiterv összeállítás szolgáltatásokat ajándékba adom. 

Ezekről további részleteket az alábbi linkeken olvashattok: Utazási tanácsadás, Útiterv összeállítás.

 

A tanácsadói munkadíj a közös foglalásokat követően számla ellenében fizetendő átutalással! 

Hogyan tudod igénybevenni a szolgáltatást? 

 1. A kiválasztott túrát követően, írj nekem egy e-mailt az info@lillawadee.com e-mail címre. Itt kérlek írjatok le nekem pár fontos információt (pl. hány fő venné igénybe a túrát, mely időpontok lennének megfelelőek számotokra, milyen jellegű szálláshelyek érdekelnek stb.). 

 2. Én 2-3 napon belül visszajelzek egy ajánlattal és egy kalkulált árral.

 3. Amennyiben, tetszik az ajánlat akkor leegyeztetünk egy időpontot, melynek keretében lesz alkalmatok egy utazási konzultációra velem (az általatok választott felületen). Ehhez a beszélgetéshez, 15.000 Ft-os előleget fogok bekérni, mely természetesen majd levonódik a végső tanácsadói munkadíj árából.

 4. Az utazási konzultáció alatt közösen lefoglaljuk a repülőjegyeket, a szállásokat és a biztosítást, illetve átbeszéljük, hogy még mire lenne szükségetek. Itt minden a saját nevetekre kerül, nekem a 15.000 Ft-os utazási konzultáción és majd a végső foglalások utáni 6-8%-os tanácsadói munkadíjon kívül semmi mást nem fizettek.

 5. A végleges tanácsadói díj, a közösen lefoglalt szolgáltatások ára után számolódik (ebből majd levonódik a 15.000 Ft-os tanácsadói díj is).

 6. Ezt követően utazásod alatt folyamatosan segítelek a LINE applikácón keresztül.

Amennyiben utazásod alatt további kirándulásokat és programokat vennél igénybe, akkor kérlek tekintsd meg az adott Kirándulások oldalait. Azt követően további tanácsadói díj kerül felszámolásra, melynek mértékét láthatjátok az adott kirándulások alatt.

Érdekel!

Amennyiben szeretnéd, hogy összeállítsuk álmaid utazását, töltsd ki ezt az űrlapot, vagy írj egy emailt az info@lillawadee.com e-mail címre!

Köszönöm üzenetedet!

bottom of page