top of page

BANGKOK és KÖRNYÉKE KIRÁNDULÁSOK

Bangkoki kirándulásaink és túráink mind privát túrák, melyeket teljesen egyéni igények alapján alakítunk ki számotokra. Természetesen, a legtöbb kirándulás tartalmazza a leghíresebb thaiföldi látnivalókat is. 

A Kanchanaburiban, Ayutthayában és Samut Prakanban levő túrák, azért kerültek a listára mert a legkönnyebben Bangkok városából közelíthetőek meg.

TAXI/KIRÁNDULÁS MEGRENDELÉSE

Ha meg szeretnéd rendelni bármelyik taxit/kirándulást töltsd ki a "Kirándulások" oldal alján található űrlapot ide kattintva, vagy írj egy üzenetet az info@lillawadee.com e-mail címre.

TAXI/KIRÁNDULÁS LEMONDÁSA

Amennyiben lemondanád a kirándulást, ezt kérlek tedd meg 72 órával korábban a taxi szolgáltatóval létrehozott LINE csoportban (a sofőr és az idegenvezető igényeinek megfelelően), vagy amennyiben a csoport még nem lett létrehozva, akkor az info@lillawadee.com e-mail címen. A depositot csakis ebben az esetben tudjuk visszatéríteni.

Amennyiben csakis online assziszenciát vennél igénybe a megrendelt kiránduláshoz, akkor kérlek lemondás esetén értesíts bennünket 7 nappal korábban.

A tanácsadói munkadíj nem visszatérítendő.

bottom of page