top of page

A 7 leghíresebb film, melyet Thaiföldön forgattak

Sokan nem is gondolnák, de rengeteg filmet forgattak Thaiföldön az évek során. A helyszínválasztásban pedig szerepet játsztott az ország szépsége, sokszínű kultúrája és az is, hogy olcsóbbak a forgatási költségek, mint mondjuk sok más országban.

Az alábbiakban bemutatok nektek néhányat a leghíresebb filmekből és sorozatokból, amelyeket Thaiföldön forgattak.

  1. A part - A parth az egyik talán leghíresebb film, amelyet Thaiföldön forgattak, Leonardo DiCaprio főszereplésével, Koh Phi Phi szigetén és a Maya-öbölben.

  2. Másnaposok 2. - A film az egyik kedvenc vígjátékaim közé tartozik, amelyet Bangkokban forgattak. A filmben több híres helyszínt bemutatnaj, beleértve a Grand Palace-t, a Chinatown-t és a híres sky bar-t is a Lebua Hotelben.

  3. Bridget Jones 2. - A Bridget Jones második része pedig a kedvenc romantikus vígjátékaim közé tartozik, amelyet Thaiföldön forgattak. A filmben láthatjuk Koh Phi Phit és Koh Samuit is.

  4. Rambo - A Rambo filmeket azt hiszem nem kell bemutatnom senkinek, és a sorozat negyedik részét Thaiföldön forgatták. A film több helyszínen forgott, többek között Bangkokban és Chiang Maiban.

  5. A holnap határai - A holnap határai a James Bond filmek egyik része, amelyet szintén Thaiföldön forgattak. A film egy hajós üldözési jelenetet is tartalmaz, amelyet Phang Nga-öbölben vettek fel.

  6. A kigyó - A kigyó (The Serpent, ahogy talán sokat a Netfixről is ismerhetitek) egy népszerű sorozat, amely az 1970-es években játszódik, és egy thai-brit bűnbanda történetét dolgozza fel. A sorozat számos thaiföldi helyszínen forgott, beleértve Bangkokot és Pattayát is. Ezt a sorozatot egyszerűen imádtam, mindenkinek csak ajánlalni tudom!

  7. Csak Isten bocsáthat meg - A film egy misztikus thriller, amelyet Bangkokban forgattak Ryan Gosling főszereplésével. A filmben ismét rengeteg ismerős bangkoki helyszínre figyelhetünk fel.

Ezek csak néhány példa a leghíresebb filmekről és sorozatokról, amelyeket Thaiföldön forgattak. Ennek ellenére az országban számos egyéb filmet és sorozatot forgattak, melyekről szívesen hozok Nektek egy posztot, ha érdekel Titeket.


43 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Marta Inhof
Marta Inhof
Apr 25, 2023

Jobbnál jobb helyszínek !😍

Like
bottom of page