top of page

1 napos Pattaya túra - Khao Chi Chan Buddha hegy, Nong Nooch Botanikus Kert, Sanctuary of Truth fatemplom és Pattaya kilátó

A kirándulás tartalmazza:

Privát, légkondis minibusz és sofőr díja az egész napra

Thai (angolul beszélő) idegenvezető – igény esetén

Magyar asszisztencia – igény esetén

A kirándulás nem tartalmazza:

Esetleges belépők díja

Étkezések/kávézások ára 

LINE applikáció letöltése:

Google Play Áruház
App Store

Program:

A kirándulást igénybe lehet venni egy napos kirándulásként bangkoki indulással, majd visszaérkezéssel. Illetve azon vendégeink is igénybe tudják venni, akik Pattayán nyaralnak.

Kirándulás kezdete: kb. 8-9 óra (Pattayáról), és 5-6 óra körül (Bangkokból)

Kirándulás várható befejezése: kb. este 7-8 óra (Pattayán), és 9-10 óra (Bangkokból)

Program: Egy izgalmas nap vár ránk Pattayán, ahol Thaiföld egyik legnépszerűbb tengerparti városának csodáit fedezzük fel. Pattaya nem csak az éjszakai életről és Bangkokhoz való közelségéről és a környező csodálatos szigetekről, hanem lenyűgöző kulturális és természeti látnivalóiról is.

Khao Chi Chan Buddha: Elsőként a Khao Chi Chan Buddha hegyhez látogatunk el, ahol a világ egyik legnagyobb Buddha gravírozása található egy hegyoldalon. Ez a hatalmas alkotás lenyűgöző látványt nyújt, körülötte pedig a békés természet és a gondosan ápolt kertek teszik még emlékezetesebbé a látogatást.

Nong Nooch Botanikus Kert: Ezután a Nong Nooch Botanikus Kertbe látogatunk, amely egy hatalmas, több mint 500 hektáros területen elterülő trópusi paradicsom. A kert számos különböző téma szerinti részre oszlik, beleértve az orchideák kertjét, a kaktuszok és a sziklakertet, valamint lenyűgöző élő szobrokat is megcsodálhatunk. Gyereknek és felnőtteknek is élmény egyaránt.

Sanctuary of Truth Fatemplom: Délután a Sanctuary of Truth Fatemplomhoz látogatunk, amely egy hatalmas, teljesen fából készült építmény, és Thaiföld egyik legkülönlegesebb művészeti alkotása. A templom belsejében és külsejében egyaránt lenyűgöző faragványokkal találkozhatunk, amelyek az élet, a vallás és a filozófia örök kérdéseit ölelik fel.

Pattaya Kilátó: A napunkat a Pattaya Kilátó megtekintésével zárjuk, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a városra és a környező óceánra. Itt fogjuk megvárni a naplementét egy kellemes kávé vagy kókuszlé mellett, amely varázslatos színekkel tölti meg a horizontot, így felejthetetlen élménnyel gazdagodva térhetünk vissza a szállásunkra.

A mai nap során nem csak Pattaya természeti szépségeivel ismerkedhetünk meg közelebbről, hanem betekintést nyerhetünk a thai kultúra és művészet mélységeibe is. Készüljetek fel egy csodálatos napra, tele új felfedezésekkel és gyönyörű emlékekkel.

A program tartalmazza:

  • Privát, légkondis minibusz és sofőr díja az egész napra

  • Thai (angolul beszélő) idegenvezető – igény esetén kivehető

  • Magyar asszisztencia – igény esetén kivehető

A program nem tartalmazza:

  • Étkezések költsége

  • Belépők díja (kb. 400-500 baht között/fő/helyszín – Khao Chi Chan Buddha hegy és Pattaya kilátó ingyenes)

A túra minimum 6 fő jelentkezése és fejenként 20% deposit befizetése esetén indul! Abban az esetben, ha a thai idegenvezető és a magyar anyanyelvű kolléga is részt vesz a kirándulások, akkor a minibuszban 7 fő fér el kényelmesen.

Induló ár (Bangkokból): 1800 baht/fő (7 fő esetén) - adókkal együtt

Induló ár (Pattayáról): 1.100 baht/fő (8 fő esetén) - adókkal együtt (idegenvezetés nélkül, online magyar asszisztenciával)

Az árak kevesebb résztvevőnél magasabbak lesznek.

Amennyiben vendégeink nem kérnek se thai idegenvezetést, se helyi magyar asszisztenciát, csak a taxi szolgáltatást, illetve az online magyar asszisztenciát, akkor a díjak így alakulnak:

Induló ár (Bangkokból): 1.300 baht/fő (7 fő esetén)

Az árak kevesebb résztvevőnél magasabbak lesznek.

285416809_1663853167327238_2693444922375693559_n.jpg
IMG_1344.JPG
Pattaya

KIRÁNDULÁS MEGRENDELÉSE

Ha meg szeretnéd rendelni ezt a kirándulást, vagy érdeklődnél róla, akkor töltsd ki a "Csoportos kirándulások" oldal alján található űrlapot ide kattintva, vagy írj egy üzenetet az info@lillawadee.com e-mail címre.

KIRÁNDULÁS LEMONDÁSA

Amennyiben lemondanád a kirándulást, ezt kérlek tedd meg 72 órával korábban az info@lillawadee.com e-mail címen.

bottom of page