top of page

1 napos Ayutthaya kirándulás

A kirándulás tartalmazza:

Privát, légkondis minibusz és sofőr díja az egész napra

Thai (angolul beszélő) idegenvezető – igény esetén

Magyar asszisztencia – igény esetén

A kirándulás nem tartalmazza:

Belépők díja (kb. 20-100 baht között/fő/helyszín)

Étkezések/kávézások ára 

LINE applikáció letöltése:

Google Play Áruház
App Store

Program:

Kirándulás kezdete: kb. 8-9 óra

Kirándulás várható befejezése: kb. délután 3 óra

Program:

A program keretében egy különleges nap vár ránk, mely során Ayutthaya, a híres történelmi város felfedezésére indulunk. Ayutthaya Thaiföld egyik legfontosabb kulturális kincse, amely Bangkoktól északra található, csupán körülbelül egy órás utazással elérhető.

Reggel indulunk, hogy elegendő időnk legyen felfedezni ezt a lenyűgöző helyet. Ayutthaya, amelyet 1350-ben alapítottak és több mint négy évszázadon keresztül volt a Sziámi Királyság szíve, ma az UNESCO világörökség része. A város romjai között sétálva visszarepülhetünk az időben, és megcsodálhatjuk a fénykorukban pompázó templomok, szobrok és prangok maradványait.

Első megállónk a Wat Mahathat lesz, amely híres a fának a gyökerei közé szorult Buddha-fejről, egy igazán megkapó látvány. Ezután folytatjuk utunkat a Wat Phra Si Sanphet felé, amely a Királyi Palota romjait őrzi, és Ayutthaya egyik legemblematikusabb temploma. Ne felejtsük el látogatást tenni a Wat Chaiwatthanaramhoz is, amely lenyűgöző folyóparti kilátással bír.

Dél körül egy helyi étteremben ebédelünk, ahol lehetőségünk nyílik megkóstolni a hagyományos thai ételeket. Ayutthaya híres gasztronómiája kihagyhatatlan része a mai napnak.

Ebéd után folytatjuk felfedező körutunkat, és ellátogatunk néhány kevésbé ismert, de ugyanolyan lenyűgöző helyszínre is. A nap folyamán lesz lehetőség szabadidőre is, így mindenki a saját tempójában barangolhat, és élvezheti Ayutthaya varázsát.

A program tartalmazza:

  • Privát, légkondis minibusz és sofőr díja az egész napra

  • Thai (angolul beszélő) idegenvezető – igény esetén

  • Magyar asszisztencia – igény esetén

A program nem tartalmazza:

  • Étkezések költsége

  • Belépők díja (kb. 20-100 baht között/fő/helyszín)

A túra minimum 6 fő jelentkezése és fejenként 20% deposit befizetése esetén indul! Abban az esetben, ha a thai idegenvezető és a magyar anyanyelvű kolléga is részt vesz a kirándulások, akkor a minibuszban 7 fő fér el kényelmesen.

Induló ár: 1.990 baht/fő (7 fő esetén) - adókkal együtt

Az árak kevesebb résztvevőnél magasabbak lesznek.

Amennyiben vendégeink nem kérnek se thai idegenvezetést, se helyi magyar asszisztenciát, csak a taxi szolgáltatást, illetve az online magyar asszisztenciát, akkor a díjak így alakulnak:

Induló ár: 1.200 baht/fő (8 fő esetén)

Az árak kevesebb résztvevőnél magasabbak lesznek.

Ayutthaya
Ayutthaya
Ayutthaya

KIRÁNDULÁS MEGRENDELÉSE

Ha meg szeretnéd rendelni ezt a kirándulást, vagy érdeklődnél róla, akkor töltsd ki a "Csoportos kirándulások" oldal alján található űrlapot ide kattintva, vagy írj egy üzenetet az info@lillawadee.com e-mail címre.

KIRÁNDULÁS LEMONDÁSA

Amennyiben lemondanád a kirándulást, ezt kérlek tedd meg 72 órával korábban az info@lillawadee.com e-mail címen.

bottom of page