top of page

Az utasbiztosítás és sztornó biztosítás kritikus fontossága - Ne hagyjátok ki a 10%-os akciónkat FEBRUÁRBAN!

Utazni menni egy csodálatos élmény. Új tájak felfedezése, különféle kultúrák megismerése és a mindennapi élet stresszének hátrahagyása mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az utazás a legtöbb ember számára felejthetetlen élmény legyen. Azonban az utazással járó izgalom és kaland mellett nem szabad megfeledkeznünk az utazás biztonsági aspektusairól sem, különösen az utasbiztosítás és a sztornó biztosítás fontosságáról.


Az Utasbiztosítás szükségessége: Az utasbiztosítás olyan alapvető védelmet nyújt, amely minden utazó számára nélkülözhetetlen. Senki sem szeretne szembesülni egészségügyi problémákkal vagy balesetekkel egy távoli országban, ahol az egészségügyi ellátás magas költségeket jelenthet, és a nyelvi akadályok további nehézségeket okozhatnak. Az utasbiztosítás biztosítja a szükséges orvosi ellátást, fedezheti a vészhelyzetben igénybevett szolgáltatások költségeit, valamint a poggyász elvesztését vagy lopását is.


Miért fontos a sztornó biztosítás? A sztornó biztosítás lehetővé teszi, hogy ha bármi váratlan esemény miatt le kell mondanod az utazásodat, ne kelljen anyagi veszteséget szenvedned. Legyen szó családi okokról, egészségügyi problémákról vagy akár munkahelyi változásokról, a sztornó biztosítás gondoskodik arról, hogy a már befizetett összegeket visszakapd. Ez különösen fontos, ha drága előfoglalásokról van szó, mint például repülőjegyek, szállodák vagy túrák.


Februári akciónk, avagy 10% kedvezmény: A Lillawadee thaiföldi utazási weboldalunkon tisztában vagyunk azzal, mennyire fontosak ezek a biztosítások az utazóink számára. Ezért is dolgozunk együtt az egyik legnagyobb biztosítótársasággal, a Mondial-lal, akik most 10% kedvezményt kínálnak a Lillawadee oldal felkeresőinek és vendégeinek minden februárban megkötött utasbiztosításra és sztornó biztosításra.

Természetesen, a biztosítás nem csak a februári utazásokra is érvényes, hanem az év későbbi utazásaira is, ellenben a biztosítást csak ebben a hónapban van lehetőségetek megkötni velünk, hogy megkapjátok a 10% kedvezményt.


Hogyan kötshetsz biztosítást? Amennyiben szeretnéd kihasználni ezt a fantasztikus ajánlatot, vagy további információra van szükséged a biztosításokkal kapcsolatban, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot közvetlenül az email címemünkön, mely az info@lillawadee.com. A Lillawadee Hungary Bt. is foglalkozik a biztosítások megkötésével, így garantáljuk, hogy minden a lehető legzökkenőmentesebben zajlik.


A biztosítást illetően, pedig 3 csomagból tudtok választani, melyek a Simple, a Smart és a Safe. A részletekért és a konkrét biztosítások tartalmáért, lépjetek velünk kapcsolatba!


Ne feledjétek, az utazás legfontosabb eleme a gondtalan élvezet. A megfelelő utasbiztosítással és sztornó biztosítással biztos lehetsz abban, hogy bármilyen helyzetben is legyél, védve vagy. Ne hagyjátok ki ezt a különleges lehetőséget, és tegyétek az utazást még emlékezetesebbé és biztonságosabbá velünk!


Boldog utazást kívánunk mindenkinek!

9 views0 comments

Comments


bottom of page