top of page

1 napos Pattaya túra - Khao Chi Chan Buddha hegy, Jomtien Beach, Pattaya belváros és Pattaya kilátó

A kirándulás tartalmazza:

Privát, légkondis minibusz és sofőr díja az egész napra

Thai (angolul beszélő) idegenvezető – igény esetén

Magyar asszisztencia – igény esetén

A kirándulás nem tartalmazza:

Esetleges belépők díja

Étkezések/kávézások ára 

LINE applikáció letöltése:

Google Play Áruház
App Store

Program:

Kirándulás kezdete: kb. 5-6 óra körül

Kirándulás várható befejezése: kb. este 9-10 óra körül

Program: Fedezzük fel együtt Pattayát, Thaiföld egyik legizgalmasabb tengerparti városát, egy különleges egy napos kirándulással, közvetlenül Bangkokból! Pattaya a különleges látnivalóiról, az emberek kedvességéről és élénk városi életéről híres.

Reggel

Korai indulás Bangkokból, hogy elegendő időnk legyen Pattaya városára. A kirándulást a lenyűgöző Khao Chi Chan Buddha heggyel kezdjük. Ez a hatalmas Buddha képmás, amely egy hegyoldalra van gravírozva, igazi művészeti remekmű, és tökéletes helyszín a napunk kezdéséhez. Gyönyörködjetek a környező természetben, miközben megismerkedtek a thai buddhizmus egyik lenyűgöző emlékművével.

Délután

A kulturális program után irány a Jomtien Beach, ahol szabadon pihenhettek, finom ételeket és italokat kóstolhattok, vagy akár kérhettek egy masszázst a tegnerparton. Élvezzétek a napfényt, a finom homokot és a kristálytiszta vizet, vagy fedezzétek fel a környék kávézóit és éttermeit. Ez a szakasz tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre és feltöltődésre.

Késő délután

Ahogy közeledik az este, felkeressük a pattayai kilátót, hogy tanúi lehessünk egy lélegzetelállító naplementének. A kilátó panorámás nézete a városra és a tengerre varázslatos hátteret biztosít a nap zárásához, így garantáltan felejthetetlen emlék marad.

Este

A naplemente megtekintése után visszatérünk a város szívébe, ahol sétálhatunk egyet Pattaya nyüzsgő utcáin. Fedezzétek fel a helyi piacokat, élvezzétek a thai street food különlegességeket, vagy csak sétáljatok és merüljetek el a város éjszakai életében.

Ez a kirándulás tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy nap alatt megismerni egy másik arcát Thaiföldnek, távol a főváros nyüzsgésétől. Várunk mindenkit szeretettel ezen a kalandos és emlékezetes utazáson!

A program tartalmazza:

  • Privát, légkondis minibusz és sofőr díja az egész napra

  • Thai (angolul beszélő) idegenvezető – igény esetén kivehető

  • Magyar asszisztencia – igény esetén kivehető

A program nem tartalmazza:

  • Étkezések költsége

  • Esetleges belépők díjai

A túra minimum 6 fő jelentkezése és fejenként 20% deposit befizetése esetén indul! Abban az esetben, ha a thai idegenvezető és a magyar anyanyelvű kolléga is részt vesz a kirándulások, akkor a minibuszban 7 fő fér el kényelmesen.

Induló ár: 1.800 baht/fő (7 fő esetén) - adókkal együtt

Az árak kevesebb résztvevőnél magasabbak lesznek.

Amennyiben vendégeink nem kérnek se thai idegenvezetést, se helyi magyar asszisztenciát, csak a taxi szolgáltatást, illetve az online magyar asszisztenciát, akkor a díjak így alakulnak:

Induló ár: 1.200 baht/fő (8 fő esetén)

Az árak kevesebb résztvevőnél magasabbak lesznek.

Khao Chi Chan Pattaya
328008311_6191863377531727_609266828900489446_n.jpg
Pattaya

KIRÁNDULÁS MEGRENDELÉSE

Ha meg szeretnéd rendelni ezt a kirándulást, vagy érdeklődnél róla, akkor töltsd ki a "Csoportos kirándulások" oldal alján található űrlapot ide kattintva, vagy írj egy üzenetet az info@lillawadee.com e-mail címre.

KIRÁNDULÁS LEMONDÁSA

Amennyiben lemondanád a kirándulást, ezt kérlek tedd meg 72 órával korábban az info@lillawadee.com e-mail címen.

bottom of page