top of page

BANGKOK - PATTAYA - 12 NAP

A kalkulált ár tartalmazza:

Utazási tanácsadás

Útiterv 12 napra (utazásokkal együtt)

Repjegy

Szállások (Bangkok és Pattaya) - 9-10 éjszakára

Utasbiztosítás

Segítségnyújtás az utazás alatt (ez nem tartalmazza a kirándulások utáni tanácsadói díjat/azok alatt való folyamatos magyar asszissztencia díját)

A kalkulált ár nem tartalmazza:

Taxi szolgáltatás fakultatív programokra (ebben is tudok segítséget nyújtani)

Belépők ára

Étkezések/kávézások ára

Thai idegenvezetés (igény esetén megrendelhető)

Reptéri transzferek - transzferek a következő úticélra ((pl. Pattaya esetében) ebben is tudok segítséget nyújtani))

Magyar asszisztencia/kíséret

(igény esetén megrendelhető)

LINE applikáció letöltése:

Google Play Áruház
App Store

Én csak tanácsot adok az egész utazást illetően. A repülőjegyet, a szállásokat és az utasbiztosítást az adott szolgáltatóknak fizetitek.

Nekem csak és kizárólag a tanácsadásért fizettek.

A 12 napos (utazással együtt) Bangkok-Pattaya utazás egy remek lehetőség arra, hogy felfedezzétek Thaiföld két izgalmas városát és azok sokszínű kultúráját. Bangkokban megismerhetitek a tradicionális thai életet és látványos történelmi helyszíneket, miközben Pattayán a tengerparti pihenés és az aktív kikapcsolódás vár rátok. 

​Bangkok, Thaiföld fővárosa, ahol a hagyomány és a modernitás összeolvad. Meglepően vonzó módon zajos és vibráló, ahol a luxus és a helyi utcai élet találkozik. Fedezzétek fel az ősi templomokat, az isteni ételeket, és vessétek bele magatokat az éjszakai piacok pezsgésébe. Bangkok biztosan mindenki számára felejthetetlen élményt nyújt.
Bangkok-Királyi Palota
Fekvő Buddha Bangkok
Bangkok-Úszópiac

Pattaya, a Bangkokhoz közeli tengerparti paradicsom Thaiföldön, melyet kifejezetten azoknak ajánlom akik rövidebb időre utaznak Thaiföldre. Itt homokos tengerpartok és a trópusi meleg vár Rátok. Egy hely, ahol a pihenés és az éjszakai szórakozás tökéletes harmóniában találkozik. Élvezzétek a kellemes strandokat, a vízi sportokat és a partmenti éttermeket. Pattaya az a hely, ahol a lazulás és az izgalom egyaránt otthont talál.

Pattaya-Kilátó
Pattaya-Buddha hegy
Pattaya tengerpart

Fakultatív programlehetőségek Bangkokban és Pattayán:

Tanácsot adok számotokra, hogy milyen fakultatív programokra van lehetőségetek Bangkokon és Pattayán belül. Ezek természetesen szerepelni fognak az általam összeállított útitervben is.

Bangkok és környéke:

 • Templomok: Wat Pho, Wat Arun, Wat Saket és Királyi Palota (Grand Palace)

 • Vonat Piac, Úszópiac és Kwai folyó

 • Ayutthaya

 • Koh Kret Pottery Village

 • Safari World (itt az állatshowk látogatását nem ajánlom)

 • Plázák, Kínai Negyed és Chatuchak Piac

 • Jim Thompson Múzeum

Pattaya és környéke:

 • Nong Nooch Botanikus Kert és Khao Chi Chan Buddha Mountain

 • Sanctuary of Truth fatemplom

 • Silverlake Garden és Khao Chi Chan Buddha Mountain

 • 1 napos kirándulás Koh Larn fehér homokos tengerpartjára

 • Pattaya Elephant Sanctuary (elefánt menhely) 

Induló ár 2 utazó esetén:  480.000 Ft/fő
melyből CSAKIS a lent található tanácsadói díjakat fizetitek nekem, minden mást a légitársaságnak, a szállodáknak, a biztosítótársaságnak és a helybeni szolgáltatóknak.

Utazási tanácsadás + útiterv összeállítás + tanácsadói munkadíj

A tanácsadói munkadíj a közösen lefoglalt szolgáltatások ára után számolódik (tehát, amelyek lefoglalásában kéritek a segítségem) – ennek mértéke 6-8% közötti összeg.

 • 1-2 fő esetén 8% kerül felszámolásra

 • 3-4 vagy több fő esetén tudok adni családi/csoportos kedvezményt, ahol már csak 6%-os tanácsadói munkadíj kerül felszámolásra

Példa: egy 480.000 Ft/fő összegű utazás esetén (induló ár 2 utazó esetén), 8%-os tanácsadói munkadíj kerül felszámolásra, melynek díja egy fő esetében 38.400 Ft, tehát két fő esetében 76.800 Ft.

A fent említett esetekben a 15.000 Ft értékű utazási tanácsadás és a 35.000 Ft értékű útiterv összeállítás szolgáltatásokat ajándékba adom. 

Ezekről további részleteket az alábbi linkeken olvashattok: Utazási tanácsadás, Útiterv összeállítás.

 

A tanácsadói díj a közös foglalásokat követően számla ellenében fizetendő átutalással! 

Hogyan tudod igénybevenni a szolgáltatást? 

 1. A kiválasztott túrát követően, írj nekem egy e-mailt az info@lillawadee.com e-mail címre. Itt kérlek írjatok le nekem pár fontos információt (pl. hány fő venné igénybe a túrát, mely időpontok lennének megfelelőek számotokra, milyen jellegű szálláshelyek érdekelnek stb.). 

 2. Én 2-3 napon belül visszajelzek egy ajánlattal és egy kalkulált árral.

 3. Amennyiben, tetszik az ajánlat akkor leegyeztetünk egy időpontot, melynek keretében lesz alkalmatok egy utazási konzultációra velem (az általatok választott felületen). Ehhez a beszélgetéshez, 15.000 Ft-os előleget fogok bekérni, mely természetesen majd levonódik a végső tanácsadói munkadíj árából.

 4. Az utazási konzultáció alatt közösen lefoglaljuk a repülőjegyeket, a szállásokat és a biztosítást, illetve átbeszéljük, hogy még mire lenne szükségetek. Itt minden a saját nevetekre kerül, nekem a 15.000 Ft-os utazási konzultáción és majd a végső foglalások utáni 6-8%-os tanácsadói munkadíjon kívül semmi mást nem fizettek.

 5. A végleges tanácsadói díj, a közösen lefoglalt szolgáltatások ára után számolódik (ebből majd levonódik a 15.000 Ft-os tanácsadói díj is).

 6. Ezt követően utazásod alatt folyamatosan segítelek a LINE applikácón keresztül.

Thai idegenvezetés és magyar kíséret esetén további díjakkal számolunk. Az alábbi szolgáltatások a Lillawadee Co. Ltd. TAT turisztikai engedéllyel rendelkező cég tevékenysége alá tartoznak.

Amennyiben további taxikkal (reptéri transzfer, kirándulások, stb.) kapcsolatos tanácsadást szeretnél igénybevenni, kérlek tekintsd meg az adott Kirándulások oldalait. Azt követően további tanácsadói díj kerül felszámolásra, melynek mértékét láthatjátok az adott kirándulások alatt.

bottom of page